Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
BG

ГЛАВНИ КАТЕГОРИИ

Нови продукти

Нова цветна серия COB светодиоди BARTENDER

Дата: 2015-06-11

thermal pad 26 w/m.k.

От началото на м.юни, Амара Лайтинг предлага нови цветни светодиоди със специфична дължина на вълната от Lustrous Technology. Цветната серия Bartender се състои от 6 много наситени плътни цвята в 3 различни типа светодиоди – XOB Light engine-220V, COB  светодиоди 20W и 45W. Сериите Bartender са с различен от традиционните едноцветни светодиоди дизайн- използван е фосфор директно от широкия цветен спектър. По този начин нивото на интензитета на светлината е далеч по-балансирано, а полученият цвят е хомогенен и естетичен. Традиционно, при създаването на смесени цветове се използват чипове на 3-те основни цвята- червен/зелен/син. Този метод обаче с времето може да се окаже несигурен, ако един от чиповете изгори или отслаби силата си на светене. В сериите LUSTROUS Bartender се използва фосфор, взет директно от широкия цветен спектър, а чиповете са само сини. По този начин се избягва проблемът с евентуално изменение на цвета във времето. В допълнение, сериите LUSTROUS Bartender използват патентована оптика за увеличаване на светлинния поток и защита от окисляване. Използването само на сини чипове прави продуктите по- достъпни в ценово отношение. Високата ефективност и достъпната цена ще улеснят клиентите при работата им с тези светодиоди.
Освен наситените и визуално много привлекателни  цветове те имат и практическа употреба- светодиодът „whisky soda“ е изключително подходящ за осветяване на всякакви хлебни и тестени изделия. Друг светодиод от тази серия- „bloody mary“(в редкия спектър 660 nm), има доказан терапевтичен ефект при трeтиране на повърхностни рани и мускулни болки. Освен това този цвят е много подходящ при оранжерийните растения, защото подпомага растежа на растенията.
20W и 45W COB вариантите са с патентованото силиконово покритие на Lustrous Technology,  което защитава продукта от влагата.

Препоръчан продукт

 Led wall mounted remote dali

2300TP-DALI дистанционно управление за стена 4 зони , 2D тъч екран

Цена без ДДС:   90.47лв.
Цена с    ДДС:  108.56лв.

 Led wall mounted remote

2830A- RF дистанционно управление за стена 4 зони

Цена без ДДС:  70.00 лв.
Цена  с    ДДС:  84.00 лв.

 Led wall mounted remote

2832-DMX 512 дистанционно управление за стена 1 зона

Цена без ДДС:   75.60 лв.
Цена  с   ДДС:   90.72 лв.

Най-продавани