Език:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Валута:
Качествено светодиодно осветление |

Количка

0 артикула
Филтри

ГЛАВНИ КАТЕГОРИИ

Марки

«1»
PROLIGHT OPTO TECHNOLOGY CORPORATION

PROLIGHT OPTO TECHNOLOGY CORPORATION

Тайванската компания ProLight Opto е основана през 2004 г. с основна дейност проучване, изследване и производство на висококачествени светодиоди за осветление в най-различни области: ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ СЦЕНИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ ПАРНИКОВО ОСВЕТЛЕНИЕ ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ХРАНА UV ОСВЕТЛЕНИЕ ProLight Opto притежават собствена фосфор технология, което им позволява да предлагат надеждни продукти с дълъг живот и отлични светлинни показатели.

http://amaralighting.com/store/brand/14/prolight-opto-technology-corporation.html

15

продукти

MECHATRONICS KAOHSIUNG CO,LTD, Тайван

MECHATRONICS KAOHSIUNG CO,LTD, Тайван

MechaTronix Kaohsiung Co, Ltd е основана 2007 г. в Тайван. В момента е един от лидерите в производството и разработката на алуминиеви радиатори, профили и др. аксесоари за мощни светодиоди. Компанията предлага множество продукти, изработени по специална заявка на клиента. Радиаторите за мощни светодиоди са израбодени от висококачествени и високотермопроводими алуминиеви смеси, които осигуряват максимално разсейване на топлината от минимална площ. Те са високоефективно решение за изработката и асемблирането на мощни светодиодни осветители.

http://www.led-heatsink.com/

28

продукти

GLP- Global Leader Power

GLP- Global Leader Power

Марката Global Leader Power е създадена през 2012 г. Захранванщите блокове марка GLP вече са популярни навсякъде из целия европейски континент. Проектирани са от полски инженери, а се произвеждат в Тайланд, Южна Корея, Виетнам и КНР в най-добрите OEM фабрики. GLP работят в сътрудничество с с най-големия производител на захранващи блокове в света - Delta Electronics, а също и с Inventronics. GLP доставят продукти, които отговарят на стриктните изисквания на LED пазара, който е наш приоритет. В сравнение с другите продукти, предлагани на пазара днес, продуктите на компанията се отличават с иновативен дизайн на печатните платки, висококачествени компоненти, добре утвърдени стандартни размери и изклщчително конкурентно съотношение цена / качество. Само за сравнение- повечето продукти се предлагат с 5-годишна гаранция, което е изключително на световния пазар сред професионалните LED драйвери. Мотото на компанията е без компромиси за качеството, като една от основните цели на Global Leader Power е да се преърне в силна, независима от големите международни синдикати, пан-европейска марка, която да е в състояние да се конкурира с източните марки. До момента, комапнията има над 2 000 000 бр. продадени захранвания, именно поради фактът, че предлага изключително изгодно съотношение цена/качество. Захранванията GLP притежават всички необходими сертификати и маркировки за качество и сигурност, изисквани от ЕС и световния пазар. Разбира се, Амара Лайтинг предлага същата гаранция от 5 години на продуктите с марката GLP.

http://amaralighting.com/store/category/178/zahranvania-glp.html

3

продукти

MEANWELL TAIWAN

MEANWELL TAIWAN

Meanwell е тайванска компания, която произвежда захранвания, инвертори, драйвери и генератори на ток AC/AC, DC/DC. Притежават редица сертификати за качество и сигурност: ISO 9001, TUV, CE, UL, Rohs. Компанията е създадена преди повече от 30 години, и с течение на времето марката Meanwell се превръща в знак за качество. Захранващите блокове Meanwell са с гаранция от 2г. до 5 г. в зависимост от модела, а самите модели захранвания са над 2500.

http://www.amaralighting.com/store/category/57/zahranvania-meanwell.html

123

продукти

DELTA LED POWER SUPPLIES

DELTA LED POWER SUPPLIES

Делта Електроникс Груп е международна компания с няколко милиарда долара оборот и водещ световен производител на захранвания за най-добрите марки в индустриалната, медицинската и потребителската електроника. В продължение на повече от 40 години Delta е добре уважаван и надежден партньор на много компании от най-високо ниво в списъка Fortune® 500. През 2008 г. Delta представи своя собствена марка захранващи блокове (PSU), които се отличават със същата висока технология и качество от световна класа, които партньорите на Delta ODM изискват.

http://amaralighting.com/store/en/category/171/delta-power-supplies.html

1

продукти

LEDIX, POLAND

LEDIX, POLAND

Интелигентни LED осветители за дома на полската фирма LEDIX. Новите осветителни тела са с изчистен и съвременен дизайн, изпълнени от висококачествени материали, с множество функции за интелигентно управление на светлината. Светодиодите в телата са CREE, а самите осветители предлагат комфортно декоративно осветление за всички типове интериорни и екстериорни пространства. Телата дават възможност за захранване от фотоволтаични панели, или директно от ел.мрежата. Оборудвани са с два вида датчици за движение и осветеност, с възможност за димиране и RGB управление на светлината.

http://ledix.pl/en-GB/

8

продукти

LUSTROUS TECHNOLOGY LTD, TAIWAN

LUSTROUS TECHNOLOGY LTD, TAIWAN

Lustrous Technology Ltd e водеща компания за производство на COB (chip-on-board) светодиоди, като фирмата има американски патенти за тази технология. Светодиодите се отличават с висок светлинен интензитет и ниска консумация. Lustrous Technology Ltd предлагат пълна гама оптики и рефлектори с различен ъгъл за всички серии светодиоди, които предлагат. Новата шеста серия светодиоди е с отлични светлинни параметри и CRI>80 дори при цветна температура 5000К.

http://www.lustrous.com.tw/tc/index.php

94

продукти

FLIP CHIP OPTO,USA

FLIP CHIP OPTO,USA

Flip Chip Opto е компания за ултра мощни COB светодиоди, с базирани в САЩ инженери и разработчици. Развойният център на компанията се намира в Силиконовата долина, а една от главните й цели е да разработи устойчиви, иновативни и достъпни светодиоди. "Искаме да вдъхновим света с по-добро и по-достъпно осветление" казва Чанг Хан, CEO на Flip Chip Opto. Flip Chip Opto са водещи в развойната дейност, като за тях работят голям брой таланти в областите полупроводникова електроника, опто-електроника, физика, осветление. С такъв екип зад себе си, Flip Chip Opto разработиха патентован дизайн, наречен 3-PAD design, изобретявайки светодиод с изключително ниско термално съпротивление. С множество патенти, които допълват изобретяването на 3-PAD design, Flip Chip Opto се насоват изцяло към разработването на ултра мощни светодиоди с невероятно ниско термално съпротивление. Възможността да бъдат използвани ултра мощни светодиоди с малки по размер радиатори прави употребата на тези светодиоди без конкуренция.

http://www.fcopto.com

10

продукти

KANLUX

KANLUX

Kanlux SA е едно от водещите предприятия в сектора на осветителните тела. Малката семейна фирма, регистрирана през 1989 година, за по-малко от 25 години нарасна до ранга на международна компания, в дружествата на която са назначени няколко стотици служители. Фирмата непрекъснато разширява своята мрежа за продажби в Полша, както и в чужбина. Разширявайки своята дейност на външните пазари Kanlux S.A. отвори дъщерни дружества в Чехия, Словакия, Унгария, Украйна, Румъния, България, Германия и Русия.

https://amaralighting.com/store/en/category/7/led-luni-osvetitelni-tela-za-vgrazhdane.html

2

продукти

ACEBEAM TM

ACEBEAM TM

Acebeam Tm са производител на преносима осветителна техника с най-високо качество. Техните продукти са признати като едни от най-ярките и най-добре направени в света. Те вече са на разположение в повече от 100 страни и региони.Продуктовата им гама обхваща светлини за професионалисти - военни, полицаи, пожарникари и парамедици. Продуктите са предназначени за взискателни потребители, които работят - или играят - в екстремни условия. Всички фенери са с 5-годишна гаранция.

http://www.acebeam.com/

7

продукти

ASENSETEK, TAIWAN

ASENSETEK, TAIWAN

Asensete , Тайван е компания с множество разработки в областта на спектрометрията и светодиодното осветление. Компанията е прозводител на първия умен спектрометър в света- Asensetek Lighting Passport- уред, напълно съвместим с Apple устройството на клиента, който предоставя детайлно измерване на някои от най-важните параметри на светлината.

http://www.amaralighting.com/store/en/category/111/news.html

0

продукти

KOTAS, TAIWAN

KOTAS, TAIWAN

КОТАС е тайванска компания, създадена 1958г. В момента компанията има представителства в редица европейски и азиатски държави, и фабрики за производство в Тайван и Китай. От средата на 2012 г. Амара Лайтинг е официален представител на Компанията за България. Продуктите на Котас са изпълнени с висококачествените мощни светодиоди на Lustrous Technology. Крушките са със светодиоди Samsung

http://www.amaralighting.com/store/category/76/svetodiodni-led-krushki-i-t8-led-trabi.html

12

продукти

ОКТА ЛАЙТ АД БЪЛГАРИЯ

ОКТА ЛАЙТ АД БЪЛГАРИЯ

Окта Лайт България АД е основана през 2010 г., с производствен център и развойна дейност базирани изцяло в рамките на Европа. Производител на светодиодни крушки, светодиоди, светодиодни осветители

8

продукти

CREE

CREE

Световно известен производител на светодиоди. Cree първи представят синия светодиод на пазара през 1989. След това Cree насочват усилията си в разработването на достатъчно мощни светодиоди, които да могат да бъдат използвани за генерално осветление.

http://www.amaralighting.com/store/category/74/svetodiodi-cree-xpg.html

2

продукти

АМАРА ЛАЙТИНГ

АМАРА ЛАЙТИНГ

Под марката Амара Лайтинг в нашия магазин обозначаваме светодиодни продукти, които са изработени за нас, с нашето лого от партньори в Китай. С тази марка обозначаваме например по-голямата част от светодиодните ленти, които предлагаме, като знак на качество и рентабилност, и като продукт, който заслужава доверието на нашите клиенти.

http://amaralighting.com/store/

3

продукти

Нови продукти

RGBWW-60-ULTRA-LED СВЕТОДИОДНА  ЛЕНТА

RGBWW-60-ULTRA-LED СВЕТОДИОДНА ЛЕНТА

Цена без ДДС:25.00лв.
Цена с ДДС:30.00лв.

Приемаме Bitcoin

Върни До Горе