Кои сме ние

Иновативни решения в областта на осветлението

АМАРА ЛАЙТИНГ ЕООД e фирма, ориентирана изключително към търговията със светодиодни продукти – осветителни тела с мощни светодиоди, светодиодни крушки, светодиодни ленти, прожектори и фасадно осветление.

От момента на създаването си през 2007 година, ние в Амара Лайтинг се стремим да предоставим на клиентите си Качествено Светодиодно Осветление. С течение на времето се убедихме, че качествените светодиодни продукти са това, което умният човек избира поради ред причини.

За нас всеки проект и всеки клиент е важен и уникален.

Независимо дали осветявате бензиностанция, хотел, обществена сграда, или частния си дом, ние ще се постараем да ви предложим най-точния продукт, който да се доближава до оптималното съотношение цена/качество.
В нашата политика не влиза стремеж към най-ниската цена, а стремеж към КАЧЕСТВЕН продукт.
Ние предлагаме светодиодно осветление с множество приложения: вътрешно и външно осветление в хотели, апартаментни комплекси, офиси, магазини, ресторанти, заведения, паркове и частни домове.

Нашите продукти са със съвременен дизайн, изработени от качествени и устойчиви материали, в съответствие с Европейските изисквания за качество и сигурност.

Освен директна продажба, нашата компания предлага на своите клиенти и индивидуална консултация и монтаж на избраните продукти.

За улеснение и удобство на клиентите ни, ние имаме възможност да вграждаме светодиоди във вече съществуващи осветителни тела на клиента (при наличие на техническа възможност)

Индивидуални решения

VISION

Когато изграждаме осветлението на всеки от нашите клиенти, използваме само качествени светодиоди, светодиодни ленти, захранвания и контролери. Имаме изградени обекти и решения във фасадното, интериорното, уличното и търговското осветление. Разгледайте секцията „Проекти„, за да се запознаете с част от изградените от нас решения.

Ако имате въпроси относно вашия търговски обект или дом, не се колебайте да се свържете с нас – ще Ви покажем различни приложения на нашите продукти и ще се постараем да намерим най-подходящото решение за Вас и Вашия обект.

Партньори

Работим с някои утвърдени в световен мащаб компании за светодиоди и светодиодни продукти :

Oфициален представител - МОЩНИ COB СВЕТОДИОДИ

PROLIGHT OPTO LTD, TAIWAN

flip-chip-opto

Официален представител - УЛТРА МОЩНИ FLIP CHIP СВЕТОДИОДИ

FLIP CHIP OPTO, USA

Официален представител - РАДИАТОРИ ЗА МОЩНИ СВЕТОДИОДИ

MECHATRONIX, TAIWAN

meanwell-logo

ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ ЗА СВЕТОДИОДИ И СВЕТОДИОДНИ ЛЕНТИ

MEANWELL, TAIWAN

global-leader-power-logo

ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ ЗА СВЕТОДИОДИ И СВЕТОДИОДНИ ЛЕНТИ

GLP, POLLAND

Официален представител - ДЕКОРАТИВНИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА

LEDIX, POLAND

Официален представител – ASENSETEK LIGHTING PASSPORT- СПЕКТРОМЕТЪР

ASENSETEK, TAIWAN

Бюлетин & Новини

Абонирайте се за бюлетина и ще научавате първи за новостите за нашите продукти