Нови светодиоди LUSTRON, DREAM и PEARL

След успеха на предишното поколение, тайванската компания LUSTROUS TECHNOLOGY разработи новото поколение от най-популярната си серия LUSTRON. Това са светодиодите LUSTRON V4, LUSTRON X4 и LUSTRON DX4.

 Новата серия е с по-голям кристал, и оттам идват още по-голям светлинен интензитет, по-малък пад на напрежение при същия ток, и възможност за по-голям ток (кристалът може да работи и при 1А). При номинален ток всички светодиоди от тази серия постигат над 100lm/W.

Светодиодите се отличават с по-ниско термално съпротивление и по-добро съотношение на осветеност спрямо консумация. Широкото им приложение ще допринесе до още по-интензивна употреба на тези светодиоди като осветителни източници, както в индустриалното и уличното осветление, така и в осветлението на търговски обекти и обществени сгради. Тези светодиоди са предназначени за вграждане в светодиодни крушки, осветителни тела за вграждане, индустриални и улични осветителни тела, фасадно осветление, интериорно осветление.

Ново попълнение в продуктовата гама на Амара лайтинг са и новите HV (high voltage) светодиоди  – DREAM V3   и PEARL VI ,предназначени за 220V AC, които с минимален брой допълнителни елементи работят директно от мрежовото напрежение. Високоволтовите светодиоди на LUSTROUS TECHNOLOGY са перфектното решение при конструиране на светодиодни осветителни тела на приемливи цени, работещи директно на 220V AC, без допълнителни захранващи блокове.

За повече информация:

https://amaralighting.com/store/category/34/moshtni-svetodiodi-lustrous.html