Клиенти на нашата фирма са както обственици на хотели, магазини, ресторанти, банкови офиси и бензиностанции, така и частни лица. Светодиодното осветление предоставя множество възможности за ефектно и същевременно естетично изграждане на осветление, като в същото време спестява между 60% и 80 % от консумираната електроенергия. Животът на светодиодите е между 30 000 и 100 000 ч., което води до допълнителни спестявания от обичайните разходи по поддръжка (монтаж, демонтаж) и подмяна на конвенционалните осветителни тела.
Светодиодната LED светлина не дразни окото, няма трептене и светлина в инфрачервения и ултравиолетовия сектор, и представлява едно екологично чисто решение за вашето осветление.

Тук сме представили снимки на някои от изпълнените от нас обекти –Хотел Палменвалд – Германия, Скрито осветление в централа на банка ДСК – София, Бензиностанция Lukoil- Бургас, Магазин за злато и бижута ЕлГрадо – София.

Нямаме възможност да представим всички наши изпълнени обекти, ако бихте желали да получите сведение за конкретно приложение на светодиодното осветление, което предлагаме, можете да ни пишете, или се обадете по телефона – ще ви изготвим индивидуална оферта, а при желание от ваша страна и ще ви консултираме за най-сполучливото решение за вашето ново LED осветление.