Радиатори за мощни светодиоди от Амара Лайтинг

Радиатори за мощни светодиоди от  Амара Лайтинг

В началото на миналия месец  Амара Лайтинг  сключи договор за изключителни права и дистрибуция на продуктите на още една тайванската компания-  MechaTronix.  MechaTronix Kaohsiung Co, Ltd е основана 2007 г. в Тайван. В момента е един от лидерите в производството и разработката на алуминиеви радиатори, профили и др. аксесоари за мощни светодиоди. Компанията предлага множество продукти, изработени по специална заявка на клиента. Радиаторите за мощни светодиоди са изработени от висококачествени и високотермопроводими алуминиеви сплави, които осигуряват максимално разсейване на топлината от минимална площ. Те са високоефективно решение за изработката и асемблирането на мощни светодиодни осветители. MechaTronixпредлагат радиатори със специални отвори за лесно монтиране на светодиоди  LUSTROUS, CITIZEN, BRIDGELUX, XICATO, GE Lighting, PHILIPS, VOSSLOH SCHWABE , ProLightOpto , EDISON, TRIDONIC  И  ZHAGA МОДУЛИ.

Радиаторите от серията  ICELED ACTIVE  Ultra са предназначени за охлаждане на мощни светодиоди с мощност  до 200W и  светлинен поток до  20 000lm.

Охлажданията са разделни в четири основни категории:

1.РАДИАТОР ТИП ЗВЕЗДА-пасивен тип, за светодиодни осветители от 7.5 до 43 W

2.ИГЛЕН ТИП РАДИАТОР-пасивен тип, за светодиодни осветители от 5.4 до 21 W

3.МОДУЛНО ПАСИВНО ОХЛАЖДАНЕ , за светодиодни осветители между 700 и 4000 lm

4.ICE LED АКТИВНО ОХЛАЖДАНЕ, за светодиодни осветители между 2000 и 8000 lm

5. ICE LED АКТИВНО ОХЛАЖДАНЕ- ULTRA, за светодиодни осветители между 5000 и 20 000 lm.

Повече информация ще откриете на:  https://amaralighting.com/store/category/110/radiatori-za-svetodiodi-mechatronics.html

За ценова листа за партньори, можете да пишете  на office@amaralighting.com, или да се обадите на тел  02/ 411 02 05