Количка

Още резултати...

Generic selectors
Пълно съвпадение
Търсене в заглавия
Търсене в съдържание
Post Type Selectors
Търсене в статии
Търсене в страници
product
product_variation
Филтриране по категории
LED ленти
Идеи за дома
Новини
Осветление за кухня

Често задавани въпроси

1. Как да направя поръчка?

Пазаруването в нашия интернет магазин е лесно и удобно. Просто натиснете бутона „Добави в кошницата”, който се намира точно под цената на желания от вас продукт. Не е необходимо да сте регистриран потребител, за да пазарувате при нас.

2. Фактура:

Моля, посочете данните на вашата фирма, в момента на заявката, за да можем да ви изпратим фактурата своевременно.

3. Плащане:

С банков превод, или с наложен платеж

4. Доставка:

Обикновена поръчка: след 48 часа. Моля, обадете ни се допълнително за експресни поръчки в рамките на 24 часа. Моля, отбележете, че за да спазим горепосочения срок за обикновена поръчка, вашата заявка трябва да пристигне при нас до 12.30ч. на по-предния ден. Ако по някаква причина не сте успели да спазите този срок, а имате спешна заявка, обадете ни се по телефона, за да намерим най-сполучливия начин да ви доставим желания продукт в срок!

Цени за доставка До тегло (кг.) Цена в лв. без ДДС
до 2.00 – 6.33
5.00 – 7.92
10.00 – 12.24
15.00 – 16.56
20.00 – 19.80
30.00 – 25.00
50.00 – 36.00

Цената за доставката се начислява автоматично спрямо теглото в кг. на продукта, избран от Клиента.

Застраховка – Амара Лайтинг поема за своя сметка таксата за застраховка на пратките.

5. Имате ли физически магазин?

Да, магазинът ни се намира на ъгъла на улиците „Буная“ и „Каймакчалан“ (зад МОЛ Сердика). За удобство на клиентите ни сме се постарали представянето на продуктите в магазина ни да е изчерпателно и детайлно. Ако се нуждаете от консултация, не се колебайте да ни се обадите. Ще се радваме да ви помогнем със съвет или техническа консултация. Интернет пазаруването спестява време и усилия и ви позволява да разгледате желаните от вас продукти на спокойствие и в комфортна за вас среда. Именно по тази причина, дори и след като открихме физически магазин, имаме много клиенти онлайн.

6. Осъществявате ли монтажи?

Да, осъществяваме монтажи и предоставяме индивидуална консултация на клиентите ни. Ако бихте желали да се възползвате от някоя от тези услуги, просто ни се обадете по телефона.

7. Как да се свържа с вас?

Контактите на нашата фирма са публикувани в меню „Контакт”, което се намира в горния десен ъгъл на всяка страница от сайта. Нашите координати можете да намерите и в менюто „Обадете ни се”, на заглавната страница, а също така и в долната дясна част на всяка страница на сайта.

8. Има ли минимална сума за поръчка?

Не, няма такава цена, можете да изберете стока на каквато и да е стойност. Изключение от това правило имаме само при поръчка на SMD елементи – светодиоди PLCC2 и PLCC6 – там минималната бройка на поръчани елементи е съответно 2000бр. за PLCC2 и 1000 бр. за PLCC6. Причината – продаваме тези SMD елементи само в запечатана ВАКУУМИРАНА опаковка, за да предотвратим евентуално овлажняване на елементите или евентуален досег със статично електричество, за да осигурим топ качество на светодиодите. Съжаляваме за причинените евентуални неудобства на клиентите ни, това се прави с цел да осигурим онова качество на елементите, което клиентите ни очакват.

9. Защо да се регистрирам като потребител на вашия сайт?

Регистрацията в нашия интернет магазин не е задължително условие за осъществяване на покупка. Ние уважаваме правото на избор на своите клиенти. За потребителите, които искат да се регистрират при нас, предлагаме възможността да получават специален бюлетин с промоционални цени всеки месец, или бюлетин с нови продукти. Освен това, всеки регистриран потребител има възможност да разглежда поръчките си при нас и да си води статистика.

Благодарим ви за вниманието и доверието, което ни оказвате, ако не сме успели да отговорим на всичките ви въпроси, пишете ни на office@amaralighting.com, или ни се обадете по телефона!

Amara Lighting