Количка

Generic selectors
Пълно съвпадение
Търсене в заглавия
Търсене в съдържание
Търсене в статии
Търсене в страници
product
product_variation
Филтриране по категории
Идеи за дома
Новини
Осветление за кухня

LED ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА СОЛЕНОВОДНИ АКВАРИУМИ

LED ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА СОЛЕНОВОДНИ АКВАРИУМИ

В този форум можем да обсъждаме осветление на соленоводни аквариуми с мощни светодиоди, да споделяме опит в областта, тъй като на любителите на тези аквариуми са известни проблемите, които възникват от неправилно подбрани осветители.
Ще бъде интересно всеки, който има знания по темата и желание да ги сподели да го направи .
Светодиодите дават огромна възможност в областта, тъй като имат доста тесен диапазон на излъчване, и затова и възможност за фина настройка на цялостното осветление така, че да се постигне най-добър ефект за подводните обитатели.
Амара Лайтинг има скромен опит в доставката на прецизно подбрани дължини на вълната, както и захранващи блокове, подходящи за оптимизиране на цялата система и даващи голяма възможност за управлението ѝ.

Здравейте, имаме удоволствието да обявим, че вече имаме в наличност светодиоди със специфични дължини на вълната, необходими за морски аквариуми, като TRUE VIOLET LED 420-430nm, DEEP RED LED 655-660nm, TURQUOISE LED 495nm, изброените са 1W светодиоди, както и ROYAL BLUE LED 450nm и UV LED,или NEAR UV LED 390-400nm, които са 10 W, и WHITE LED 15000K , също 10W.

Отговорете

Amara Lighting